Superfys, avslutningsrace och julbord

Superfys 2017 / 2018
Nu på söndag så kör Superfysen igång igen inför höst/ vinter/ vår. Kom igen nu och inled uppbyggandet av kroppen inför nya utmaningar 2018. Bl.a. är ni ju många som har och ska byta upp er till stort chassie och då blir det med en gång mer ansträngande att åka fort…
Vi samlas kl. 15.50 på samma plats som förra året, Friskis o Svettis i Huskvarna. Samma tid och plats varje söndag ända in i mars nästa år så kom igen nu.
Alla är välkomna! Förare som mekaniker, unga som äldre 🙂 Nedan en bild från när vi inledde med att vara på Friskis och Svettis 2015.

 

 

Avslutningsrace och julbord 25:e nov
Datumet är bestämt till den 25:e november och enligt tradition så inleder vi med avslutningsrace på Vroom vid Torsvik med samling 09.15. Vänligen respektera denna tid, tack.
Anmälan görs till Matilda med mail till mroslund1997@gmail.com senast den 20:e nov och ange då Namn, vilken Klass ni kört under året (eller ert senaste aktiva år) och Ålder. På så vis underlättar ni till att det blir så jämna lag som möjligt.

 

 

Julbordet äger sedan rum på Björkhaga Hotell och Konferens i Mullsjö med start kl. 17 samma dag. Där kommer vi att kunna avnjuta ett av stans bästa julbord och detta till det förmånliga priset av 350 kr per person.
Anmälan görs till Jonna med mail till jonna.yallis@tele2.se senast den 20:e nov.
Förutom att avnjuta ett gott julbord så kommer vi att ha prisutdelning för KM och traditionsenligt dela ut priser för Årets Junior, Senior, Prestation m.m.

Boka in detta i era kalendrar redan nu och anmäl er sedan till nämnda personer.
Desto fler vi blir, desto roligare 🙂

Med vänliga hälsningar
Ordförande Patrik Sigurdh (ordf@jkckarting.se) med styrelsen i Jönköpings Karting Club
Servicesektionen genom Jonna Laurinen (jonna.yallis@tele2.se)