Anmälan till Junior Festival är öppen

Välkommen med er anmälan till JUNIOR FESTIVAL 2018

Axamo Ring den 4 – 5 augusti 2018
För klasserna:
Cadetti, Formel Micro, Formel Mini, Junior 60, Junior 125 och OKJ
Jönköpings Karting Club hälsar huvudsponsorer, förare, team, mekaniker, tävlingsledning, funktionärer, press och publik välkomna till den 19:e upplagan av Junior Festival på Axamo Ring kartingbana som även fyller 50 år 2018.

Tävlingen är en klassiker i JKC:s historia där Stefan Andersson och Leif Radne tog i hand för att skapa en tävling för junior i karting med hög status typ SM.

Nytt för i år är att även den internationella klassen OKJ är inbjuden till tävlingen tillsammans med Cadetti för uppvisning, Formel Micro, Formel Mini, Junior 60 och Junior 125.
Radne Motor lottar ut en (1) Raketmotor 95cc bland alla startande i Cadetti, Formel Micro eller Formel Mini! Deras snygga T-shirtar finns för utdelning till alla deltagare vilket är mycket uppskattat.
Ward Racing och Wrica ger samtliga startande i de olika klasserna en möjlighet att få köpa ett (1) set torrdäck med rabatterat pris mot gällande prislista. Stort prisbord med många fina priser lottas ut skänka av olika företag.

Vår förarparad är ett uppskattat inslag där samtliga förare gemensamt marscherar ut för medaljutdelning. Tävlingen är populär med stor uppslutning och med spännande heat och finaler. Här får man köra mycket karting under två hektiska dagar.

Hjärtligt välkomna till årets höjdpunktstävling för juniorer på Axamo Ring där man följer tävlingen på vår publikvänliga anläggning.
Anmäler dig till tävlingen gör du på //www.gotoracing.se/

Tävlingskommittén Stefan Andersson: 070-38 08 437, Ordf. Patrik Sigurdh 070-230 22 33.